Evenimentele lunii

24 Jan

ora 19.00

vezi program +
31 Jan

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

ora 19.00

vezi program +
07 Feb

CONCERT SIMFONIC

ora 19.00

vezi program +
14 Feb

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

ora 19.00

vezi program +

Acasa /

"O neaşteptată bucurie mi-a prilejuit Filarmonica Braşov pregătită de directorul ei Dinu Niculescu. Îi prevăd un frumos viitor pe care il doresc din inimă, pentru ca îl merită."

Constantin Silvestri - 1948

"Trăiesc momente de sfânta emoţie la această aniversare a 100 de ani de la fiinţarea Orchestrei Filarmonicii Braşov . (...) Cu asemenea valori culturale completate de activitatea rodnică a unui Dinu Nuculescu, şi în prezent a dirijorului I. Ionescu - Galaţi, pragul centenarului se trece cu cele mai bune speranţe de viitor." 

Tudor Ciortea - 1978

"Sper ca Filarmonica din Braşov să-şi găsească locul potrivit pentru a crea, a repeta şi a se putea inspira! Multe, multe mulţumiri! M-am bucurat enorm să mă întorc la Orchestra - Mamă! "

Mihaela Ursuleasa - 2003

 " ... Un oraş de basm şi o orchestră pe măsură ..."

Mihail Agafiţa - 2012

"Fiecare reîntâlnire cu filarmoniştii din braşov înseamnă un nou prilej de a descoperi împreună, prin muzică, frumuseţea, stările şi mesajul care ne uneşte pe noi, cei de pe scenă, cu cei ce ne ascultă, întru împlinirea rostului muzicii. "

Horia Andreescu - 2013

"(...) O adevărată plăcere la Braşov să lucrezi cu această orchestră. Oameni deosebiţi şi instrumentişti de mare valoare. (...) Orchestra mea preferată, Filarmonica Braşov. "

Ciprian Marinescu - 2014

"Revin cu mare plăcere la Braşov pentru concerte bune. (...) Tuturor iubitorilor de muzică numai bine. "

Sabin Păutza - 2014

„Reîntâlnirea cu orchestra orașului copilăriei și uceniciei mele a fost mereu și este și în prezent un moment de sărbătoare sufletească.(...) Îi urez o viață lungă și fericită în care bucuria de a face muzică împreună să devină o dominantă existențială. ”

CRISTIAN MANDEAL – 2015

„Ca brașovean, întotdeauna cânt cu emoție cu acest ansamblu minunat cu care mi-am făcut debutul orchestral la șaisprezece ani cu concertul nr. 7 de Mozart. (...) Vă urez succes și mari satisfacții muzicale și artistice.”

SHERBAN LUPU - 2015

Galerie foto